PVC Vloeren koop je bij de Parketzaak in Amersfoort: stijlvol en praktisch

Een pvc vloer of vinyl vloer is een praktische en stijlvolle vloerbedekking. PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof en daardoor erg slijtvast, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Ook biedt deze vloerbekleding veel mogelijkheden op het gebied van design, er zijn namelijk veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Image module
PVC vloeren bij De Parketzaak

PVC vloeren kopen in Amersfoort doet u natuurlijk bij de Parketzaak. Waarom? De Parketzaak, gevestigd in hartje Amersfoort heeft ruime ervaring met het leggen van diverse vormen van vinyl/pvc vloeren. Niet alleen leggen wij deze vloeren zeer vakkundig en efficiënt, onze specialisten kunnen u voorzien van betrouwbaar en vakkundig advies met betrekking tot deze vorm van vloerbekleding. Er is een PVC vloer voor elk huishouden te bedenken. Kiezen voor PVC vloeren heeft ook veel voordelen: Zeer slijtvast, weinig onderhoudsgevoelig en een ruime keuze uit kleuren en prints. Wij worden zelf altijd erg vrolijk van een goed uitgevoerde PVC vloer!

De Parketzaak levert onder andere pvc vloerbekleding van de luxe merken Mflor, Antigua, Ambiant en Wicanders. De merken Mflor en Ambiant leveren alleen te verlijmen vinyl/pvc sheets. Van het merk Antigua kunnen zowel sheets als panelen met kliksysteem besteld worden. Wicanders levert alleen vinyl/pvc panelen met een kliksysteem.

Kom langs in onze showroom

 “Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”

PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud

PVC vloeren zijn erg gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is al voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw pvc/vinyl vloer. Deze vloeren zijn dus ideaal voor zowel een stijlvol en rustig interieur als gezinnen met kinderen.

Voor vragen over pvc vloeren komt u langs in onze winkel, belt u met 033 – 470 2626, mailt u naar info@deparketzaak.nl of gebruikt u het contactformulier. Onze specialisten staan u vriendelijk en vakkundig te woord en zullen u voorzien van advies dat past bij uw inrichting. Tot ziens bij de Parketzaak in Amersfoort!

Offerte aanvragen
Image module

Heeft u vragen?
U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Kamp 24
3811 AR AMERSFOORT
Geopend vanaf dinsdag t/m donderdag
van 10:00 tot 17:30 uur
donderdag avond
van 19:00 tot 20:30 uur
Vrijdag
van 13:00 tot 17:30 uur
Zaterdag
van 10:00 tot 16:00 uur

T 033 – 470 2626

E info@deparketzaak.nl

Voor een unieke beleving kunt onze showroom in 360 bekijken.