Laminaatvloeren Amersfoort – De Parketzaak levert en adviseert!

De Parketzaak is uw specialist met betrekking tot Laminaatvloeren Amersfoort. Wij hebben reeds honderden woningen en overige ruimtes voorzien van schitterende laminaatvloeren in en om de regio Amersfoort. Is uw laminaatvloer aan vervanging toe of bent u opzoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan bent u bij de Parketzaak aan het juiste adres. Laminaatvloeren? De Parketzaak!

Image module

Laminaatvloeren Amersfoort – Niet van echt te onderscheiden!

Laminaat is tegenwoordig haast niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Verbeterde productie en fototechnieken zorgen voor prachtige laminaatvloeren. De nerven en noesten die u in een echte houten vloer mag verwachten, ziet u ook bij laminaat en kliklaminaat. Ook is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden.

Laminaat vloeren zijn geen echte houten vloeren. Laat u niet anders wijsmaken, een laminaat vloer is simpelweg niet van hout. Wat is laminaat dan wel? Laminaatvloeren zijn vloeren met een toplaag van kunststof. Daaronder zit een ‘fotolaag’ met de print van hout. En daaronder zit een MDF of HDF laag. Een laminaatvloer met HDF laag is van betere kwaliteit dan laminaatvloeren met een MDF laag.

Kom langs in onze showroom

 “Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”

De voordelen van een laminaatvloer

Een laminaat vloer heeft een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. Zo is een laminaatvloer slijtvast, kan goed tegen vlekken, is sterk en makkelijk schoon te maken (hygiënisch). Deze vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik, bijvoorbeeld als u nog thuiswonende (jonge) kinderen heeft, maar toch de chique uitstraling van een houten vloer ambieert.

Een houten vloer is behaaglijk en eenvoudig te onderhouden en natuurlijk nagenoeg slijtvast. Een parketvloer hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Wij kunnen diverse parketvloeren leveren voor zeer schappelijke instapprijzen!

Offerte aanvragen

Laminaat kopen?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Ons aanbod laminaat en kliklaminaat is o.a. van Quickstep, Pergo, Metroflor en Solidflor. Hebt u vragen over laminaat of kliklaminaat? Kom langs in onze winkel, bel ons op 033-470 2626, mail ons of gebruik het contactformulier. Wij helpen u graag.

Image module

Heeft u vragen?
U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Kamp 24
3811 AR AMERSFOORT
Geopend vanaf dinsdag t/m donderdag
van 10:00 tot 17:30 uur
donderdag avond
van 19:00 tot 20:30 uur
Vrijdag
van 13:00 tot 17:30 uur
Zaterdag
van 10:00 tot 16:00 uur

T 033 – 470 2626

E info@deparketzaak.nl

Voor een unieke beleving kunt onze showroom in 360 bekijken.