Ambiant - De Parketzaak

Ambiant

Ambiant maakt het kiezen van een nieuwe vloer een stuk eenvoudiger. Het Nederlandse merk heeft een brede en aanlokkelijke collectie laminaat, PVC, vinyl en tapijt, die volledig is afgestemd op uw woonwensen en de actuele interieurtrends. U vindt altijd een vloer waar u zich bij thuis voelt. Ambiant heeft als kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteitverhouding. U legt met deze bij De Parketzaak verkrijgbare vloeren een stijlvolle basis voor vele mooie woonmomenten.

Vloeren van Ambiant: geluiddempend, sterk en duurzaam.

De PVC-vloeren van Ambiant zijn geluiddempend, sterk en duurzaam. De vloeren zijn ook vochtbestendig, eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. De natuurgetrouwe laminaatvloeren zijn een goed alternatief voor duurdere en onderhoudsintensieve parket- of houten vloeren. Zowel bij PVC als laminaat is het verschil met een echte houten vloer nauwelijks te zien. Een vinylvloer is betaalbaar, trendy, veelzijdig en veelal naadloos te leggen. U geniet van een gemakkelijk te onderhouden vloer met een lange levensduur.

Ambiant

Tapis Parketvloeren

Ambiant vloeren passen in elke woonstijl, van klassiek of industrieel tot landelijk of modern. Het eigentijdse concept is helemaal afgestemd op uw wensen. Het Nederlandse merk is altijd met vernieuwing bezig. Dit vertaalt zich regelmatig in nieuwe vloerdesigns en kleuren. Met Ambiant haalt u een kwalitatief sterke vloer in huis.

Heeft u interesse?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Neem contact met ons op voor het aanbod in houten vloeren!