Douwes Dekker - De Parketzaak

Douwes Dekker

Een Douwes Dekker vloer heeft karakter. Het brede en veelzijdige assortiment aan stijlvolle PVC-vloeren en laminaatvloeren van het Hollandse merk biedt alle mogelijkheden om een vloer uit te kiezen die naadloos bij uw smaak en wooninterieur past. Elke vloer heeft zijn eigen signatuur. U kunt gaan voor strak of stoer, elegant of robuust, klassiek of modern, ingetogen of extravert, nostalgisch of trendy. Met een schitterende Douwes Dekker vloer roept u altijd de gewenste sfeer op.

Woonbeleving

Bij Douwes Dekker draait het om woonbeleving. De diverse collecties laminaat en PVC in verschillende diktes en lengtes hebben ieder hun specifieke kenmerken en uitstraling. Het laminaat is onderverdeeld in spontaan, charmant, sympathiek, elegant en galant, terwijl het aanbod PVC is ingedeeld naar de typeringen avontuurlijk, ondernemend, vriendelijk en enthousiast.

Douwes Dekker

Dekker parketvloeren

Een Douwes Dekker vloer geeft meerwaarde aan uw woning of kantoor. De vloer zorgt voor een mooi decor in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of studeerkamer. De vloeren met of zonder V-groef zijn kras-, water- en stootbestendig, eenvoudig te onderhouden en slijtvast. U heeft vele en vele jaren plezier van uw vloer van Hollandse klasse. De bij De Parketzaak verkrijgbare vloeren van Douwes Dekker matchen zeer goed met vloerkoeling of vloerverwarming.

Heeft u interesse?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Neem contact met ons op voor het aanbod in houten vloeren!