Kurkvloer Amersfoort - De Parketzaak is uw specialist voor uw kurkvloer

Kurkvloer Amersfoort? De Parketzaak is de specialist in kurkvloeren!

Kurkvloer Amersfoort? De Parketzaak is al jarenlang een specialist in het adviseren over, en het leveren en aanleggen van kurkvloeren in de regio Amersfoort. Een vloer van kurk is echt een keer iets anders. Veel tevreden klanten gingen u voor en niemand wil meer wat anders dan een kurken vloer. Dit komt voornamelijk door de prettige eigenschappen van kurk.

Een kurkvloer is lekker warm, geluiddempend en natuurlijk. Bent u het type met koude voeten, dan is een vloer van kurk echt iets voor u. Een kurken vloer houdt vanwege de korrelstructuur de warmte vast. Verder is een kurkvloer waterafstotend, geluiddempend en brandwerend. Ideaal voor in uw huis, appartement of flat.

Het kurk in de kurkvloer: een natuurproduct

Net als hout is kurk ook een natuurproduct. Een kurken vloer straalt daarom van nature warmte en gezelligheid uit. Toch zijn kurkvloeren er in vele soorten, maten en kleuren. Een druk motief, veel kleur of juist natuurlijk kurk op de vloer? Dat kan. Laat u voorlichten over de mogelijkheden en kom langs in de winkel. Ook qua onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het onderhoud en reinigen van uw vloer. Onze kurken vloeren zijn eenvoudig te reinigen en ook prima te gebruiken door kinderen.

 “Kurkvloeren in vele soorten, maten en kleuren!”

Kurkvloer leggen

Vroeger lijmde men kurkvloeren vast aan de ondervloer. Dit was over het algemeen een cement vloer. Vanwege lelijke lijmresten bij verwijderen van dit vloertype gebruikt men lijmen nog maar weinig. Nieuw is het kliksysteem voor kurk. De zwevende kurkvloer is zo makkelijk te verwijderen bij het verhuizen. Simpelweg los klikken en klaar bent u.

Een kurkvloer koopt u bij De Parketzaak in Amersfoort

Bij De Parketzaak verkopen we kurkvloeren van o.a. Wicanders en Meister. Bij beide leveranciers is de vloer voorzien van een zeer slijtvaste laklaag. Zo is het kurk voor wel 15 jaar slijtvast.Voor vragen over een kurkvloer of een gratis vloerinspectie komt u langs in onze winkel, belt u met 033 – 470 2626, mailt u info@deparketzaak.nl of gebruikt u het contactformulier.