Lamelparket Amersfoort - De Parketzaak: Voor het beste lamelparket

Lamelparket Amersfoort

Lamelparket Amersfoort? Voor lamelparket ben je bij de Parketzaak aan het juiste adres. Onze winkel in het centrum van Amersfoort beschikt over een ruim assortiment lamelparket. Al jarenlang gelden we op het gebied van lamelparket en omgeving als toonaangevende specialist.

Lamelparket Amersfoort: voordelig en toch authenthiek

Lamelparket geldt als een voordelige variant op het traditionele parket. Iedere plank is bij lamelparket namelijk opgebouwd uit drie lagen en daarbij is uitsluitend de toplaag vervaardigd van hardhout. Omdat parket bestaat uit volledige hardhouten planken, is een parketvloer logischerwijs duurder in aanschaf. Anderzijds is het verschil tussen een lamelparket vloer en een parketvloer vaak moeilijk te zien, omdat alleen de toplaag zichtbaar is.

 “Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”

Voordelen lamelparket

Omdat lamelparket valt onder de categorie afgewerkte producten, is verdere verwerking of afwerking na het leggen niet nodig. Bij een originele parketvloer is dat wél noodzakelijk. De vloeren zijn echter wel in een aantal uitvoeringen onbehandeld te bestellen en af te werken naar eigen wens. Daarnaast vraagt een lamelparket vloer verhoudingsgewijs slechts een geringe investering, is de vloer eenvoudig te onderhouden en is hij uitstekend toepasbaar in appartementen. Voor dat laatste geldt nadrukkelijk wel dat er een goede ondervloer moet liggen.

Lamelparket in Amersfoort kopen

Wij verkopen in de Parketzaak in Amersfoort lamelparket. Daarbij hebt u keuze uit diverse soorten lamelparket. Wij kunnen lamelparket zowel in brede delen (planken tot 26 cm) als in parketuitstraling (smalle stroken) leveren. Het aantal houtsoorten is groot, maar de meeste klanten kiezen voor eiken. In ons uitgebreide vloerenaanbod is ook keuze uit talloze verschillende afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan white wash, wit geolied, grijs geolied, beits, (extreem) matte lak, gerookt (er ontstaat een donkere kleuring door toepassing van ammonia) en gerookt wit.