Laminaatvloeren Amersfoort - De Parketzaak voor al uw laminaatvloeren

Laminaatvloeren Amersfoort
– De Parketzaak levert en adviseert!

De Parketzaak is uw specialist met betrekking tot Laminaatvloeren Amersfoort. Wij hebben reeds honderden woningen en overige ruimtes voorzien van schitterende laminaatvloeren in en om de regio Amersfoort. Is uw laminaatvloer aan vervanging toe of bent u opzoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan bent u bij de Parketzaak aan het juiste adres. Laminaatvloeren? De Parketzaak!

Laminaatvloeren Amersfoort – Niet Van Echt Te Onderscheiden!

Laminaat is tegenwoordig haast niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Verbeterde productie en fototechnieken zorgen voor prachtige laminaatvloeren. De nerven en noesten die u in een echte houten vloer mag verwachten, ziet u ook bij laminaat en kliklaminaat. Ook is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden.

Laminaat vloeren zijn geen echte houten vloeren. Laat u niet anders wijsmaken, een laminaat vloer is simpelweg niet van hout. Wat is laminaat dan wel? Laminaatvloeren zijn vloeren met een toplaag van kunststof. Daaronder zit een ‘fotolaag’ met de print van hout. En daaronder zit een MDF of HDF laag. Een laminaatvloer met HDF laag is van betere kwaliteit dan laminaatvloeren met een MDF laag.

 “Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”

De voordelen van een laminaatvloer

Een laminaat vloer heeft een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. Zo is een laminaatvloer slijtvast, kan goed tegen vlekken, is sterk en makkelijk schoon te maken (hygiënisch). Deze vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik, bijvoorbeeld als u nog thuiswonende (jonge) kinderen heeft, maar toch de chique uitstraling van een houten vloer ambieert.

Een houten vloer is behaaglijk en eenvoudig te onderhouden en natuurlijk nagenoeg slijtvast. Een parketvloer hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Wij kunnen diverse parketvloeren leveren voor zeer schappelijke instapprijzen!

Laminaat kopen?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Ons aanbod laminaat en kliklaminaat is o.a. van Quickstep, Pergo, Metroflor en Solidflor. Hebt u vragen over laminaat of kliklaminaat? Kom langs in onze winkel, bel ons op 033-470 2626, mail ons of gebruik het contactformulier. Wij helpen u graag.