Meister - De Parketzaak

Meister

Met een Meister vloer heeft u een kwaliteitsproduct van Duitse kwaliteit en klasse in uw woning of kantoor. De aansprekende collectie loopt uiteen van klassieke parketvloeren, natuurlijke kurkvloeren en warme naduravloeren tot moderne designvloeren, hightech Lindura houten vloeren, krachtige linoleumvloeren en slijtvaste, onderhoudsarme laminaatvloeren. Meister vloeren zijn bij De Parketzaak verkrijgbaar in vele verschillende dessintrends en in een breed spectrum aan kleuren.

Duurzame Parketvloeren

Meister heeft stevige en duurzame parketvloeren, van eiken of esdoorn tot noten of kersen, die zonder problemen op een vloerverwarming kunnen worden gelegd. De Lindura houten vloeren in verschillende houtsoorten hebben een robuust karakter, mede door de lange planken, knoesten, scheuren en poriën. Een designvloer met authentiek ogend houtdessin is een gezond en trendy alternatief voor vinyl. Een naduravloer met betonoptieken of metaal- en steendessins is weer een warm alternatief voor tegels.

Meister

Meister laminaatvloer

U kunt ook gaan voor een eenvoudig te reinigen en elegante Meister laminaatvloer in gewenst formaat, of kiezen voor puur natuur en gezelligheid met een kurkvloer van Duitse makelij. Het is een evergreen onder de vloeren. Een ecologische linoleumvloer oogt robuust en is ideaal voor intensief gebruik. Meister heeft voor elk gebruik en elke woonstijl een vloer op maat.

Heeft u interesse?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Neem contact met ons op voor het aanbod in houten vloeren!