mFlor - De Parketzaak

mFLOR

De designvloeren van mFLOR blinken uit in kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. De PVC-vloeren van het Nederlandse A-merk zien er prachtig uit, ze zijn ijzersterk en stabiel én ze zijn niet van een echte houten of natuursteen vloer te onderscheiden. De PVC-vloeren hebben vele pluspunten. Ze zijn comfortabel, slijtvast, geluiddempend en zeer gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de vloeren van mFLOR door de goede warmtegeleiding zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Milieuvriendelijke vloeren

mFLOR investeert in milieuvriendelijke vloeren met een lange levensduur en elegante uitstraling. Op deze duurzame PVC vloeren worden loopgeluiden tot een minimum beperkt. De vloeren zijn waterbestendig en komen daardoor uitstekend tot hun recht in vochtige ruimtes als de badkamer, doucheruimte of keuken. De vloeren zijn ook een modieuze meerwaarde in de woonkamer, slaapkamer, hal of kantoorruimte.

Mflor

In veel kleuren verkrijgbaar

mFLOR vloeren zijn bij De Parketzaak verkrijgbaar in een breed kleurenpalet, in verschillende diktes en lengtes. Met een keuze uit industriële, klassieke, landelijke, moderne of Scandinavische PVC-vloeren, vindt u altijd een vloer die bij uw woonbeleving past. Verlijmde vloeren voor elke wens, met een natuurlijke uitstraling. De krachtige vloeren van mFLOR zijn gemaakt voor intensief gebruik en in tientallen dessins beschikbaar.

Heeft u interesse?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Neem contact met ons op voor het aanbod in houten vloeren!