Parket Amersfoort - De Parketzaak

Parket Amersfoort

Bent u op zoek naar parket of houten vloerdelen in Amersfoort? Dan bent u bij de Parketzaak in Amersfoort aan het juiste adres! De Parketzaak staat al jaren garant voor schitterend parket en overige houten vloeren in de regio Amersfoort. De Parketzaak is al jarenlang gevestigd in Amersfoort en bedient vanuit haar schitterende winkelpand in hartje centrum de gehele regio. Parket Amersfoort? De Parketzaak natuurlijk!

Parket Amersfoort: waarom de parketzaak?

De Parketzaak is niet alleen een gevestigde naam in de regio Amersfoort, maar weet zichzelf te onderscheiden door ervaren personeel en een bijzonder klantvriendelijke benadering. Bij ons staat u voorop! Onze ervaren medewerkers weten alles van de producten die wij bieden. Bent u op zoek naar parket, houten vloeren, tapijt, kurkvloeren of karpet in de regio Amersfoort? Onze medewerkers vertellen u er alles over en kunnen u voorzien van het juiste advies op maat.

“Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”

Parketvloeren en houten vloeren: waarom zou ik?

Waarom kiezen voor een parketvloer of houten vloer? De keuze voor een houten vloer of parket is een verstandige! Een houten vloer geeft een rustige uitstraling, maar hoeft zeker niet “klassiek” te zijn! De Parketzaak levert van klassieke tot zeer moderne parketvloeren die in elke woonsituatie toepasbaar zijn.

Een houten vloer is behaaglijk en eenvoudig te onderhouden en natuurlijk nagenoeg slijtvast. Een parketvloer hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Wij kunnen diverse parketvloeren leveren voor zeer schappelijke instapprijzen!

Ja, ik wil een parketvloer!

U wilt een parketvloer van de parketspecialist uit Amersfoort: De Parketzaak? Gefeliciteerd! Een goede keuze! Mogen wij u uitnodigen in onze winkel met schitterende showroom?

Hier kunnen wij u in alle rust begeleiden tot de keuze van een vloer die helemaal op uw wensen is toegepast. U kunt ons gemakkelijk bereiken! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!