Parket Blaricum - De Parketzaak

Parket Blaricum

Een parketvloer laten leggen en benieuwd naar de meest gebruikte methode daarvan? We kunnen het parket zowel gelijmd als zwevend leggen. Dit laatste heeft in de meeste gevallen onze voorkeur. We zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op een houten vloer van planken die zonder problemen kunnen ‘werken’.
Aan de hand van de luchtvochtigheid zal het hout wat uitzetten of aan de andere kant juist weer krimpen. Dit is een bekende eigenschap van hout die ervoor zorgt dat het materiaal een eigen karakter krijgt. Om scheuren en kieren te voorkomen is het van belang dat het parket in Blaricum daarvoor voldoende de vrijheid heeft. Wij houden daarmee alvast rekening tijdens het leggen.

Parket specialist

We gelden als de specialist in parket in Blaricum. Dat heeft te maken met verschillende factoren. We staan bijvoorbeeld bekend om de hoge kwaliteit van het hout waarmee we werken. Daarnaast slagen we er dankzij onze ervaring in om op een heel vlotte wijze te werken. U heeft zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden, zowel in een nieuwbouwwoning als in een bestaande woning. We kunnen u goed van dienst zijn met het parket, waarmee we ervoor zorgen dat de vloer een prachtige (nieuwe) uitstraling krijgt.

“Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”