Parket Huizen - De Parketzaak

Parket Huizen

De vloer voorzien van parket in Huizen? We beschikken over een uitgebreide ervaring met verschillende soorten hout en beschikken over het vakmanschap om de vloer zwevend of gelijmd te leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden, meer weten over de prijs of eens spreken met een van onze specialisten? We staan graag voor u klaar.

Parket en de houtsoort

Het type parket dat u kiest bepaalt de uitstraling daarvan. Wist u bijvoorbeeld dat parket in Huizen op basis van eiken of grenen een totaal andere uitstraling heeft? Er is in de beide gevallen sprake van hoogwaardige houten planken die zorgen voor een vloer vol karakter. Toch is de uitstraling anders, waardoor het van belang is daar op voorhand goed naar te kijken.

Daarnaast is het van belang om er rekening mee te houden dat hout een natuurproduct is. Dat betekent aan de ene kant dat het materiaal een mooie en unieke uitstraling heeft. Aan de andere kant kan het hout wat gaan ‘werken’. Dit heeft te maken met de luchtvochtigheid in huis. Naarmate deze toeneemt zal de vloer wat gaan uitzetten. Neemt de luchtvochtigheid af? Dan zal de vloer weer wat krimpen. De vloer dient vrij te kunnen werken, vandaar dat we u adviseren om het parket in Huizen zwevend te laten leggen.

“Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”