Parketvloer schuren - De Parketzaak

Parketvloer schuren

Een parketvloer schuren vergt ijle precisie en de vaardige hand van een vakman. In het kader van vloeronderhoud kan uw parketvloer schuren een belangrijk element zijn. En, dat zult u begrijpen, onderhoud is het behoud van uw houten vloer. Parketvloeren schuren, polijsten en behandelen kan de levensduur van uw parketvloer, plankenvloer of houten vloerdelen verlengen.

De Parketzaak: uw partner voor parketvloer schuren

Koopt u een vloer bij de Parketzaak in Amersfoort, dan profiteert u het eerste jaar van een gratis onderhoudscontract. Hierbij is onder meer het machinaal oliën van uw parketvloer inbegrepen. Daarna betaalt u jaarlijks een vast bedrag. Óf u kiest ervoor zelf uw parketvloer te onderhouden, waarin bijvoorbeeld uw parketvloer schuren is begrepen.

“Inclusief betrouwbaar en vakkundig advies!”

Parketvloer schuren: langere levensduur

Het kan zijn dat uw bestaande houten vloer dringend toe is aan renovatie. Uw parketvloer schuren is, zeker na jarenlang intensief gebruik, geen overbodige luxe. Door parketvloeren schuren, oliën of lakken krijgen ze weer de uitstraling die herinnert aan het moment dat het net gelegd is. De parketvloer oogt weer als nieuw.

Parketvloer schuren is voordeliger

Het vloeren schuren en het toepassen van andere bewerkingen is een aanzienlijk goedkopere optie dan een volledig nieuwe houten vloer aanschaffen. Met een parketvloer schuren kunt u kortom veel geld besparen. Wel is van het belang dat het schuren van de vloer wordt verzorgd door een specialist. Bij de Parketzaak in Amersfoort bent u aan het juiste adres voor advies over uw parketvloer schuren of andere vragen met betrekking tot het onderhoud van uw vloer.