PVC vloeren Soest - De Parketzaak voor PVC vloeren in de regio Soest

PVC vloeren kopen in de regio Soest? De parketzaak: stijlvol en praktisch

Een pvc vloer of vinyl vloer is een praktische en stijlvolle vloerbedekking. PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof en daardoor erg slijtvast, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Ook biedt deze vloerbekleding veel mogelijkheden op het gebied van design, er zijn namelijk veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

PVC vloeren in Soest? Bij de parketzaak natuurlijk

PVC vloeren kopen in Soest doet u natuurlijk bij de Parketzaak. Waarom? De Parketzaak, gevestigd in hartje Amersfoort heeft ruime ervaring met het leggen van diverse vormen van vinyl/pvc vloeren. Niet alleen leggen wij deze vloeren zeer vakkundig en efficiënt, onze specialisten kunnen u voorzien van betrouwbaar en vakkundig advies met betrekking tot deze vorm van vloerbekleding. Er is een PVC vloer voor elk huishouden te bedenken. Kiezen voor PVC vloeren heeft ook veel voordelen: Zeer slijtvast, weinig onderhoudsgevoelig en een ruime keuze uit kleuren en prints. Wij worden zelf altijd erg vrolijk van een goed uitgevoerde PVC vloer!

De Parketzaak levert onder andere pvc vloerbekleding van de luxe merken Mflor, Antigua, Ambiant en Wicanders. De merken mFlor en Ambiant leveren alleen te verlijmen vinyl/pvc sheets. Van het merk Antigua kunnen zowel sheets als panelen met kliksysteem besteld worden. Wicanders levert alleen vinyl/pvc panelen met een kliksysteem.

 “Een bijzonder klantvriendelijke benadering!”