Tapijten Amersfoort - Brink & Campman, Silvester en Ambiant

Tapijten van de Parketzaak: De juiste keus voor een goede prijs

Tapijten en karpetten zijn twee woorden die vaak door elkaar heen worden gebruikt. Er zit echter een duidelijk verschil tussen karpetten en tapijten. Een karpet wordt puur voor de bedekking van een vloer gebruikt (in de definitie: “een losliggend vloerkleed”). Tapijten kunnen ook voor bijvoorbeeld als wanddecoratie worden toegepast. De overeenkomsten zijn wel duidelijk: Het betreft beide kleden.

Waarom tapijten van De Parketzaak?

Een tapijt geeft de verschillende woonvertrekken of uw bedrijfsruimte een luxe uitstraling. Daarnaast biedt tapijt voldoende comfort en warmte in de koudere dagen van het jaar. Tapijten zijn er in vele soorten en maten. Tegenwoordig zijn tapijten, naast de “klassiekers” ook zeer modern te leveren. De Parketzaak levert de betere merken zoals Brink & Campman, Silvester en Ambiant. Al deze merken staan bekend om hun uitgesproken karakter en herkenbaarheid. Welk merk of welke vorm van tapijten u ook kiest: Het zal altijd een mooie meerwaarde zijn voor uw woning of bedrijfsruimte.

“Kom eens langs in onze showroom!”

Service en levering van onze tapijten

Bij de Parketzaak staat onze service hoog in het vaandel. Wij leveren uw tapijt gratis. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze expertise in het leggen van vloeren. Ook maken wij u erop attent dat het onderhoud van uw vloer het eerste jaar gratis is.

Vervolgens kunt u in samenspraak met de Parketzaak kiezen voor een voordelig onderhoudscontract waar u een jaarlijkse fee voor betaalt. Onze specialisten staan garant voor een perfect eindresultaat en professionele ondersteuning bij vragen, opmerkingen of problemen.

Bij de Parketzaak staan wij ook na uw aankoop voor u klaar! Bel of mail ons voor meer informatie!

Materialen

De Parketzaak kan de collectie aan tapijten leveren als geweven, (hand)geknoopt maar ook getuft. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en de prijzen van onze exclusieve tapijten. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor een afspraak.