Vivafloors - De Parketzaak

Vivafloors

Vivafloors heeft de mooiste PVC-vloeren met verschillende looks, voor elke woonwens en elk budget. De vernieuwende vloeren zijn in twee varianten verkrijgbaar: lijm en click. Het populaire en grote Nederlandse vloerenmerk vindt dat een vloer moet passen bij uw levenswijze en woonstijl. Het aanbod is daarom geheel afgestemd op uw specifieke wensen. Niet voor niets luidt het motto van Vivafloors: ꞌmeer dan een mooie vloer, een vloer voor het levenꞌ.

Ambachtelijke parketvloer

De lijmvloeren van Vivafloors zijn beschikbaar in betonlook tegels en planken met houtstructuur. De lijmversie PVC-vloeren zijn dun en flexibel. Nadat de ondergrond is geëgaliseerd, worden de vloerdelen op de ondergrond gelijmd. De clickversie PVC-vloeren bestaan uit woodcompositie ofwel WPC, dat voor een krachtige vloer zorgt. Een ondervloer is meestal niet nodig door een geluiddempende onderlaag.

Vivafloors

Vivafloors vloeren

Vivafloors heeft lichte, donkere en vergrijsde vloeren, evenals vloeren in bruintinten. Eiken en naaldhout vloeren, dan wel betonlook vloeren, visgraat vloeren of vloeren met vierzijdige velling. De grotere planken zorgen voor een robuuste uitstraling. De vloeren hebben een goede warmtegeleiding en zijn daarmee geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. De bij De Parketzaak verkrijgbare gevarieerde en aantrekkelijke PVC-vloeren van Vivafloors zijn geschikt voor elke ruime en elk wooninterieur.

Heeft u interesse?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Neem contact met ons op voor het aanbod in houten vloeren!