Vloerbedekking Amersfoort: De beste vloerbedekking voor de juiste prijs

Vloerbedekking van De Parketzaak:
de juiste vloerbedekking voor de juiste prijs

Vloerbedekking komt in vele soorten en maten. De Parketzaak te Amersfoort kan u voorzien van de juiste vloerbedekking voor uw woning of bedrijfsruimte. Vloerbedekking is een bijzonder smaakgebonden product. Vandaar dat de Parketzaak een uitgebreide collectie aan vloerbedekking heeft. U kunt ons assortiment van diverse vloerbedekking komen bekijken in onze schitterende showroom in Amersfoort? Hier vindt u meer specifieke informatie over beide vormen van vloerbedekking en een aantal schitterende voorbeelden.

Service en levering

Bij de Parketzaak staat onze service hoog in het vaandel. Wij leveren uw tapijt gratis. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze expertise in het leggen van tapijten. Ook maken wij u erop attent dat het onderhoud van uw vloer het eerste jaar gratis is.

Vervolgens kunt u in samenspraak met de Parketzaak kiezen voor een voordelig onderhoudscontract waar u een jaarlijkse fee voor betaalt. Onze specialisten staan garant voor een perfect eindresultaat en professionele ondersteuning bij vragen, opmerkingen of problemen. Bij de Parketzaak staan wij ook na uw aankoop voor u klaar! Bel of mail ons voor meer informatie!

Tapijten Amersfoort