Wicanders - De Parketzaak

Wicanders

Wicanders is wereldberoemd om zijn zwevende, watervaste vloeren van beperkte dikte, met innovatieve kurktechnologie. Het gebruikte hydrocork is comfortabel om op te lopen, geluidsarm, bestand tegen stoten en het zorgt voor een uitstekende warmtedoorlating en thermische isolatie. De vloeren van Wicanders worden veelvuldig toegepast in woningen, kantoren, winkels en hotels. De veerkrachtigheid en elasticiteit van de kurklagen zorgt voor een sterke en schokbestendige vloer.

De beschermende, duurzame toplaag van Wicanders

Wicanders is hét merk als het om pure kurkvloeren of PVC-vloeren met kurk gaat. De vloeren zijn door het revolutionaire compressiesysteem PressFit – werkend als een kurk op een fles – snel en eenvoudig te leggen. De beschermende, duurzame toplaag is gemakkelijk te reinigen. De natuurlijke flexibiliteit van kurk maakt ook blootsvoets lopen comfortabel. Het loopgeluid wordt met meer dan 50% gereduceerd.

Wicanders

Wicanders parketvloeren

Wicanders vloeren gaan door de elasticiteit en samendrukbaarheid van kurk een leven lang mee. Ze zijn er voor elke situatie. Van huishoudelijk gebruik tot intensief loopverkeer, in de productversies Stone, Wood, Cork en Dekwall. Kurk van binnen, welzijn van buiten. Vloeren om op te leven. Dat is het motto van Wicanders. De bij De Parketzaak verkrijgbare vloeren met kurk-, hout- en steendessins zijn een stijlvolle keuze voor het leven.

Heeft u interesse?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Neem contact met ons op voor het aanbod in houten vloeren!