Your Floor - De Parketzaak

Your Floor

Your Floor is een gewild Nederlands merk, met een grote collectie aan houten vloeren, laminaatvloeren, PVC-vloeren, kunststof vloeren, ultimate rigid vloeren en vinylvloeren, evenals karpetten, wandbekleding, randafwerking en lijmen. U kiest hiermee voor een kwaliteitsvloer tegen een fabrieksprijs. De vloeren hebben internationale allure en voldoen aan de hoogste milieueisen. Een Your Floor vloer is niet alleen stijlvol, hoogwaardig en voordelig, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Ambachtelijke parketvloer

U ontdekt in het brede en veelzijdige aanbod van De Parketzaak Your Floor vloeren in verschillende uitvoeringen, diktes, paneellengtes en –breedtes, vellingdessins en kleuren. Van naturel, basecoat of tabacco tot gerookt steen grijs of gerookt wit. En van geschuurd, geborsteld, verouderd of gebeitst tot fijn bezaagd, visgraat of massief. Het maakt het eenvoudig om een vloer op maat uit te zoeken die bij uw persoonlijke smaak en interieurstijl past.

Your Floor

Hoogwaardige vloeren

Een hoogwaardige vloer van Your Floor met een natuurlijke uitstraling is zorgvuldig geselecteerd en geeft elke ruimte in uw woning of kantoor een stijlvolle boost. Afhankelijk van de materiaalkeuze – hout, laminaat, PVC, kunststof of vinyl – brengt u de gewenste sfeer in uw woon- of werkkamer. Een vloer van Your Floor staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Heeft u interesse?

Wij hebben vele prachtige vloeren van verschillende merken. Neem contact met ons op voor het aanbod in houten vloeren!