DE PARKETZAAK biedt keuze uit prachtige vloerafwerkingen.

afwerking
van vloeren


Voor de afwerking van uw exclusieve houten vloer heeft u bij De Parketzaak keuze uit meerdere mogelijkheden. Kiest u voor geborsteld, gerookt, verouderd of geschuurd? Elke afwerking heeft haar eigen sfeer en karakter. We vertellen u er graag meer over! Kom langs bij onze showroom, neem contact op of stel hieronder uw vraag.

Ook voor de mooiste plinten bent u welkom bij de Parketzaak

Geborstelde houten vloeren


Geborstelde houten vloeren zijn vloeren met een duidelijk zichtbare textuur. Deze ontstaat doordat we met staalborstels het zachtere hout van de plank af borstelen. Hierdoor worden de houtnerven, het harde hout van de plank, beter zichtbaar. Het resultaat is een vloer met meer textuur dan de vloeren met een gladde, glanzende afwerking.

Gerookte houten vloeren


Gerookte houten vloeren voegen een levendige sfeer toe aan elk huis. Het is de manier om kleurnuances in eikenhout naar boven te brengen om de vloer een warme en natuurlijke uitstraling te geven. Door het rookproces ziet elke plank er net even anders uit en ontstaat er een fraai geheel van lichte en donkere planken.

Verouderde houten vloeren


Wat is een verouderde eikenhouten vloer? De vloer is nieuw, maar ziet er door het verouderingsproces doorleefd uit. Door middel van de veroudering wordt het een vloer met karakter. Een bijkomend voordeel is dat je minder voorzichtig hoeft om te gaan met je vloer, want eventuele krasjes en deukjes vallen niet meer op.

Geschuurde houten vloeren


Geschuurde houten vloeren hebben strakke look. Door het schuren van de planken wordt de nerfstructuur van het hout minder goed zichtbaar. De natuurlijke, uitgesproken lijnen verdwijnen en maken plaats voor een meer gepolijst oppervlak. Met hun rustige uitstraling passen geschuurde houten vloeren daarom perfect bij de moderne interieurs van vandaag.

Wilt u meer weten?


Kom langs bij de showroom of neem contact
met ons op. Wij vertellen u graag meer
over alle vloerafwerkingen.