DE PARKETZAAK is ook de partij voor vakkundige vloerrenovatie.

vloeren
renovatie


De vloeren van De Parketzaak gaan levenslang mee. Echter, kan uw vloer in de loop der jaren toch wat gebruikersschade oplopen. Wat dacht u van het verschuiven van meubels, temperatuurverschillen en andere gebruikssporen? Vandaar dat een renovatie van een bestaande vloerdeel uitmaakt van onze werkzaamheden. Met een renovatie zorgt De Parketzaak ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Met vloerrenovatie bespaart u een hoop kosten ten opzichte van een geheel nieuwe vloer.

WE kunnen uw vloer borstelen of schuren, maar ook beschadigde vloerdelen voor u vervangen.

Renovatiemogelijkheden


Het opknappen van uw bestaande vloer kunt u volledig overlaten aan De Parketzaak. Er zijn verschillende mogelijkheden te bedenken bij de term renovatie. Zo kunnen wij uw vloer borstelen en/of schuren, maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen. Wij laten uw vloer weer schitteren.

Uitbouw of verbouwing


Bent u van plan uw huis uit te bouwen of gaat u binnenkort een bepaalde ruimte verbouwen? Dan is het natuurlijk wenselijk dat de vloer compleet aansluit op de huidige vloer qua uitstraling. Wij helpen en adviseren u hier graag bij.

Wilt u meer weten?


Kom langs in de showroom of neem contact
met ons op. Wij vertellen u graag meer
over de mogelijkheden bij vloerrenovatie.