Ruthwin van Beek is aan het typen..
Goedenacht, kan ik u ergens mee helpen?
1
ALLE REVIEWS

DE PARKETZAAK in Amersfoort levert hoogwaardige vloeren.

• De Parketzaak

Excellente
vloeren
sinds 2007


De Parketzaak is in handen van Ruthwin van Beek. Zijn passie voor het vak inspireert zowel medewerkers en leveranciers als zijn klanten. De expertise van De Parketzaak ligt in het gebied van houten vloeren en Traditioneel parket. Materialen, structuren, toepassingen, onderhoud, renovatie, isolatie en schadeherstel zijn slechts enkele aspecten. Ook interieur, sfeer, kleur en advisering zijn belangrijke punten bij De Parketzaak.

De expertise van De Parketzaak
ligt in het gebied van houten
vloeren en traditioneel parket

Kwaliteit van onze mensen


Om onze kwaliteit te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers constant op de hoogte blijven van de laatste (vloer)ontwikkelingen. Zij volgen cursussen en workshops. Ook bezoeken ze vakbeurzen en productpresentaties voor de laatste trends op vloer- en woongebied. Zo krijgt u bij de Parketzaak altijd het beste advies voor uw vloer.

Persoonlijk advies


De Parketzaak is centraal gelegen in Amersfoort. Hier kunt u een breed assortiment vloeren vinden. Ook treft u er vele voorbeelden van design en structuur aan. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u van een persoonlijk advies te voorzien. Met ruim 18 jaar ervaring kennen wij de voor- en nadelen, mogelijkheden en consequenties van welke vloer dan ook.

Wilt u meer weten?


Kom langs bij de showroom of neem contact
met ons op. Wij vertellen u graag meer
over onze excellente vloeren.