DE PARKETZAAK levert hoogwaardige Kurken vloeren.

KurkVloeren


Kurkvloeren zijn lekker warm en geluiddempend. Bent u een type met koude voeten, dan is een vloer van kurk echt iets voor u. Een kurken vloer houdt vanwege zijn korrelstructuur de warmte vast. Verder is deze vloer waterafstotend en brandwerend. Ideaal voor in uw huis, appartement of flat. Kurk is, net als hout, een natuurproduct. Het wordt gemaakt van de schors van de kurkeik. Een kurken vloer straalt daarom van nature warmte en gezelligheid uit. Toch zijn er kurkvloeren in vele soorten, maten en kleuren. Een druk motief, veel kleur of juist natuurlijk kurk op de vloer? Laat u voorlichten over de mogelijkheden en kom langs bij de winkel!

Onderhoud van uw kurkvloer


Ook wat betreft het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het onderhouden en reinigen van uw vloer. Onze vloeren zijn eenvoudig te reinigen en ook prima te gebruiken door kinderen.

Simpel & effectief!


Vroeger lijmde men kurkvloeren vast aan de ondervloer. Dit was over het algemeen een cementvloer. Vanwege de lelijke lijmresten bij verwijderen van dit vloertype gebruikt wordt de lijm nog maar weinig gebruikt. Tegenwoordig gebruiken we een kliksysteem voor kurk. De zwevende kurkvloer is zodoende makkelijk te verwijderen bij het verhuizen. Simpelweg losklikken en klaar!

Heeft u interesse in een Kurken vloer?


Voor de mooiste kurkvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse in een kurken vloer? Kom langs bij onze winkel of neem contact op. Wij helpen u graag.