DE PARKETZAAK levert hoogwaardige laminaatvloeren.

Laminaat
Vloeren


Laminaat is tegenwoordig haast niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Verbeterde productie en fototechnieken zorgen voor prachtige laminaatvloeren. De nerven en noesten die u in een echte houten vloer kan verwachten, kunt u ook bij laminaat en kliklaminaat zien. Ook is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden. Een laminaatvloer heeft een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. Het is sterk en slijtvast, kan goed tegen vlekken en is makkelijk schoon te maken.

Ideaal voor intensief gebruik


Pvc-vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik, bijvoorbeeld als u nog thuiswonende (jonge) kinderen heeft, maar toch de chique uitstraling van een houten vloer ambieert.

Laminaat is geen hout


Laminaat vloeren zijn geen echte houten vloeren. Laat u niet anders wijsmaken. Wat is laminaat dan wel? Laminaatvloeren zijn vloeren met een toplaag van kunststof. Daaronder zit een ‘fotolaag’ met de print van hout. En daaronder zit een mdf- of hdf-laag. Een laminaatvloer met hdf-laag is van betere kwaliteit dan laminaatvloeren met een mdf-laag.

Heeft u interesse in een Kurken vloer?


Voor de mooiste laminaatvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse in een laminaatvloer?
Kom langs bij onze winkel of neem contact op. Wij helpen u graag.