Ruthwin van Beek is aan het typen..
Goedemorgen, kan ik u ergens mee helpen?
1
ALLE REVIEWS

DE PARKETZAAK levert hoogwaardig parket in patronen.

Patroon
vloeren


Bij De Parketzaak treft u ook prachtig, exclusief parket in patronen aan: met visgraatmotief en de Hongaarse punt. Bij visgraat liggen de planken - zoals de naam al doet vermoeden - in de vorm van een visgraat en bij de Hongaarse punt liggen de planken in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar. Hieronder vertellen we u meer over deze patroonsoorten. Heeft u liever gelijk contact met ons of komt u liever eerst naar de winkel. Van harte welkom, we vertellen u graag meer!

Visgraat of de Hongaarse punt

Visgraat planken


Wat is visgraatparket? Bij visgraatparket liggen uw planken in de vorm van een visgraat. De planken van uw eiken parketvloer liggen in een rechte hoek van 90°. Met het uiteinde van de ene plank netjes tegen de lange zijde van de andere plank. Elke plank is even lang en de ruimte heeft geen begin en geen einde. Dit eeuwenoude patroon heeft een luxueuze uitstraling. Hiermee kiest u voor een tijdloze vloer met klasse en stijl.

Hongaarse punt


De Hongaarse punt is het moderne broertje van het visgraatparket. Wat is het grote verschil? Bij Hongaarse punt parket liggen de planken in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar. Daardoor kreeg het patroon vroeger de naam ‘sergeantstreep’. Het lijkt op de streep die op een legeruniform de rang van sergeant aanduidt. Net zoals bij de visgraat gebruiken we kortere planken. De ruimte heeft geen begin en geen einde. Dit speelse motief heeft een luxe uitstraling.

Heeft u interesse in een vloer met patroon?


Voor de mooiste vloeren met een visgraatpatroon of een Hongaarse punt bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse in een patroonvloer? Kom langs bij onze winkel of neem contact op. Wij helpen u graag.