Vloerrenovatie - De Parketzaak

Ervaring met vloerrenovaties

De vloeren van De Parketzaak gaan levenslang mee. Echter, kan uw vloer in de loop der jaren toch wat gebruikers schade oplopen, wat dacht u van het verschuiven van meubels, temperatuurverschillen en andere gebruikssporen? Vandaar dat een renovatie van een bestaande vloer deel uitmaakt van onze werkzaamheden. Met een renovatie zorgt De Parketzaak ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Een renovatie is natuurlijk een stuk bespaart u ook een hoop kosten ten opzichte van een geheel nieuwe vloer.

Renovatie mogelijkheden

Het opknappen van uw bestaande vloer kunt u volledig overlaten aan De Parketzaak. Er zijn verschillende mogelijkheden te bedenken bij de term renovatie. Zo kunnen wij uw vloer borstelen en/of schuren, maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen. Wij laten uw vloer weer schitteren.

 “Altijd een warm huis!”

Uitbouw of verbouwing

Bent u van plan uw huis uit te bouwen of gaat u binnenkort een bepaalde ruimte verbouwen?  Dan is het natuurlijk wenselijk dat de vloer compleet aansluit op de huidige vloer qua uitstraling. Wij helpen u hier graag bij.

De Parketzaak biedt eindeloze mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de renovatie van uw vloer(en)? Heeft u behoefte aan meer informatie? In onze showroom in Amersfoort helpen wij u graag verder. Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel ons gewoon even.